Peste Pane
Sursa Peste pane
articol scris de mihaela18 blog micky-mihaela.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 1 kg peste fara oase,
- sare,
- 2oua,
- o lingura de lapte,
- 4-5 linguri faina,
- 50 ml ulei.
Mod de preparare:
Pestele se spala, se usuca folosind un servetel de bucatarie.
Intr-o farfurie putin adanca batem oualele cu o lingura de lapte.
In alta farfurie imprastiem faina.
Pestele se condimenteaza cu sare si piper.
Se tavaleste prin faina, apoi prin oul batut si iarasi prin faina.
Se prajeste in ulei incins (focul sa fie potrivit- nu vrem sa-l ardem).
Se prajeste cate 4 minute pe fiecare parte iar in ultimul minut marim un pic focul daca-l vrem un pic crocant.
Servim cu cartofi prajiti si sos aioli.
Bon Appetit!