Peste Pane
Sursa Peste pane
articol scris de BucatariaAndreei blog andreea.dorobantu.name
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Eu gatesc foarte rar peste…sotul meu nu se satura iar eu, desi este un aliment sanatos nu prea il agreez.
Singura varianta care ne place este cea pane cu mujdei de usturoi.
Asadar, avem nevoie de:
Ingrediente: peste file, sare, faina, 3 oua (aici in functie de cantitatea de peste pe care o pregatiti), faina, malai.
Cum am procedat?
Am pus pestele in apa cu sare, pentru ca el isi trage de acolo cata sare are nevoie.
Intre timp, am batut ouale ca pentru omleta si le-am amestecat cu faina.
Am luat o bucata de peste, am tavalit-o prin compoitia de faina, apoi prin malai
Am prajit pestele in ulei incins, l-am scos pe un servetel sa se absoarba restul de ulei si am servit alaturi de o mamaliguta fierbinte:)