contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Peste Marinat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:
un borcan mai maricel
macrou congelat
masline
ceapa
Pentru marinada:
apa cat sa acopere pestele in borcan
1 lingurita de sare la 1l apa
1 lingura ulei la 1l apa
1 cana de otet la 1l apa
boabe de piper
boabe de mustar
foi de dafin
Preparare:
Bucatile de peste se dezgheata, se curata de intestine, se taie coada si capul si apoi se prajesc in ulei.
Separat se prepara marinada: Se fierbe apa impreuna cu restul ingredientelor, pana cand da un clocot. Se lasa un pic la racit. In borcan, se pune pestele, se adauga ceapa taiata solzisori si maslinele fara samburi si se toarna marinada calduta, cat sa se acopere pestele. Se inchide borcanul si se tine la frigider 2-3 zile, dupa care poate fi consumat. Se poate pastra in frigider chiar si 3 saptamani.
Este extraordinar de bun!

Articol recomandat de raftulbunicii.blogspot.com