Peste La Gratar
Sursa Peste la gratar
articol scris de naina blog nainakitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Daca ar fi dupa mine as manca peste de 3 ori pe zi..:-)
Astazi am facut un pangasius la gratar cu mamaligutza.
Ingredientele pentru peste:
2 fileuri mari de pangasius (poate fi orice peste)
zeama de la o lamaie
2-3 linguri ulei
condimente pentru peste
sare, piper, chili
Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele.
Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug.
Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing.
Se serveste cald cu mamaligutza, piurre de cartofi sau numai cu salata.
Astazi am facut un pangasius la gratar cu mamaligutza.
Ingredientele pentru peste:
2 fileuri mari de pangasius (poate fi orice peste)
zeama de la o lamaie
2-3 linguri ulei
condimente pentru peste
sare, piper, chili
Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele.
Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug.
Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing.
Se serveste cald cu mamaligutza, piurre de cartofi sau numai cu salata.
Este un pranz usor de facut dar si mai usor mancat...:-)
Pofta buna!