contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Peste La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente
* 1 peşte * 1 ardei rosu
* 2 cepe rosii * 2-3 catei de usturoi
* 3-4 rosii * 1 rădăcină de pătrunjel
* 1 morcov * 70 g pasta de tomate
* 1 lamaie * pătrunjel * cimbru
* ulei de măsline * lamaie
* sare * piper

Preparare:
Se cureti bine pestele. se spala sub jet de apa, se stergi cu un servet si se comdimrnteaza. Se taie ceapa, ardeiul rosu si rosiile in rondele.
Morcovi şi radacina de patrunjel în felii subţiri. Se taie si caţelul de usturoi marunt.
Într-o tava potrivit de mare, se aseaza pestele, apoi ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, usturoi şi ardei cu un pic de ulei de măsline.
Apoi se adauga rosiile, cimbru, patrunjel tocat si un condimente sare si piper dupa gust. Se pune peste peste si suc de roşii concentrat. Se complecteaza cu apa, sau daca aveti zeama de peste (dintr-un cub condimenr de peste).
Se pune totul la cuptorul fierbinte timp de 30-40 minute. Apoi adăugaţi în partea de sus de pătrunjel, cimbru, sare şi piper. E la fel de bun si cald si rece.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com