PeŞte La Cuptor Cu Legume
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Este recomandat să mâncăm măcar o dată pe săptămână peşte. Iată o reţetă uşor de făcut şi destul de rapidă.
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii – poza1:
- 500 gr de file de cod
- o pungă de legume congelate (am folosit Italian Style)
- 2 lămâi
- folie de aluminiu
- condimente pentru peşte, chilli, sare, piper
Plan de lucru:
- se taie o lămâie în felii subţiri (poza 2)
- se pun bucăţile de cod în folia de aluminiu (poza 3), se condimentează, se stoarce peste ele cea de-a doua lămâie şi se ornează cu feliile de lămâie (poza 4)
- se închid foliile de aluminiu (poza 5) şi punem peştele la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 30 de minute.
- între timp preparăm legumele congelate (poza 6) într-o tigaie cu ulei de măsline.
- poftă bună! (poza 7)
Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 11,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Îndosariat la:A. Mancaruri