Peste Cu Sos De Smantana
Sursa PESTE CU SOS DE SMANTANA
articol scris de claudiu89 blog ebucatar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
file de peste(u am folosit macrou) pemet sar, piper ulei pentru prajit Sos 1 ceasca smantana 1 lingura faina 1 cescuta vin putin unt 2 catei de usturoi pisat o bucatica de branza de vaci sau cascaval condimente(sare,piper, oregano, cimbru,maghiran, sau ce va place) 1 paharel conjac
Mod de preparare: Pestele se spala si se sterge in prosop Se trece prin pesmet si se prajeste in ulei incins, a foc iute. Sosul: se amesteca faina cu smantana, se dilueaza cu vin(poate fi si lapte daca va place sosul mai dulce)Se condimenteaza se da un clocot, se adauga usturoiul,untul si coniacul. Pestele se serveste fierbinte cu sos si mamaliguta.
Sursa:gustos.ro