contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Peste Cu Orez (file De Pangasiu) Si Legume La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este o mancare usoara si foarte satioasa, pentru iubitori de peste si nu numai merita probata aceasta reteta.
Ingrediente:
4 fileuri de pangasiu (sau orice alt peste doriti)
1 cana orez cu bob lung
2 morcovi
1 ceapa potrivita
1-2 ardei grasi
1 pahar vin alb
sare, piper, curry
rosii in suc propriu sau bulion
Mod de preparare:
Orezul se spala bine se scurge de apa si se pune la fiert intr-o craticioara cu apa pana se umfla putin, nu trebuie fiert bine.
Se toaca ceapa marunt si se caleste in doua linguri de ulei cand sa inmuiat se adauga, ardeiul tocat si el fideluta, morcovul de taie cubulete si se caleste si el cu ceapa si ardeiul.
Cand sau inmuiat toate se adauga si rosiile taiate cubulete cu sos cu tot si apoi se amesteca cu orezul fiert pe jumatate se pune curry si piper dupa gust, se condimenteaza dupa preferinta fiecaruia.
Intr-o tava mai inalta se pune compozitia de orez cu ceapa, ardei, morcov iar deasupra se pune pestele condimentat cu sare si piper (eu l-am condimentat cu o seara inainte).
Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute, se va rumeni frumos pestele, va avea o crusta placuta si un gust divin.
Va doresc pofta buna, o reteta excelent de gustoasa.