contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Peşte Cu Ardei Copt

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Roşiile se coc şi se lasă să se răcească.


Se curăţă de coajă şi se strivesc cu ajutorul unei furculiţe.


Usturoiul se curăţă, se pisează şi se freacă cu puţin ulei.

Ardeiul se coace şi se curăţă de coajă.

Peştele se eviscerează, se spală foarte bine cu apă rece, se preasară cu sare şi se lasă aşa timp de 20-30 de minute.


Peştele se trece printr-un amestec de mălai şi făină, apoi se prăjeşte în ulei încins.



Într-un castron se amestecă pestele prăjit cu ardeiul copt peste care se adaugă roşiile coapte pasate amestecate cu usturoi.



Se lasă puţin să se întrepătrundă gusturile, apoi se serveşte cu mămăliguţă.