Peste Copt Cu Sos De Porumb
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Revin , sper in forta :), cu o reteta excelenta. Sa nu credeti ca nu am gatit, ba din contra insa nimic nou de postat pe blog . Reteta de mai jos mi-a placut de cum am vazut-o, asa ca am pus-o in aplicare.
Ingrediente:
- 600g file de peste( eu am folosit 2 pastravi)
- 450g fasole verde
- 1/2 conserva de porumb de 375g
- 1 conserva mica de ciuperci
- 1 ceapa
- marar, ardei iute, sare, piper proaspat
- 1 lingurita suc de lamaie
- ulei
Taiem ceapa bucati si o zdrobim la blender impreuna cu porumbul, sucul de lamaie , ardei iute ( optional), putin marar si 2 linguri de ulei. Pestele il punem intr-o tava unsa cu putin ulei, il condimentam apoi intindem deasupra sosul de porumb si peste punem ciupercile felii. Completam pe langa cu fasole verde peste care punem putina sare. Puteti folosi conopida sau un amestec de legume congelate.
Stropim totul cu ulei si coacem la 180 de grade timp de 25 de minute.
Servim cu marar proaspat.
Reteta preluata de pe gotovim-doma.ru cu mici modificari.
PP