Pesmet Făcut în Casă
Sursa pesmet făcut în casă

articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dacă aveți pâine mai veche în casă nu o aruncați puteți face un pesmet foarte bun din ea!
Așa am făcut eu , chiar dacă nici pesmetul din comerț nu e scump îmi place să fac tot timpul ceva în bucătărie!
Ai nevoie de:
pâine
Mod de preparare:
Tai pâinea bastonașe o pui într-o tavă și o dai la cuptorul incălzit la foc mediu.Când a devenit aurie o scoți din cuptor ,o lași să se răcească apoi o fărâmi.
Eu am folosit sucitorul, simplu am presat bucățile de pâine pe masă. Dacă rămân fulgi de miez (miez lipit) îi îndepărtezi ca să nu facă mucegai în pesmet. Înseamnă că nu s-a uscat suficient.Îi poți pune în tava următore și îi pisezi iar.
Cu tehnica asta poți face pesmetul cât de fin dorești!