Pernute Cu Nuci Si Alune
Sursa PERNUTE CU NUCI SI ALUNE

articol scris de adiscookblogspotco blog adiscook.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Anul acesta m-am gândit să-l aştept pe Moş Crăciun cu nişte fursecuri dulci, preparate după o reţetă tradiţională elveţiană. Pentru prepararea lor am avut nevoie de:
- 350 g făină
- 225 g zahăr
- 1 plic zahăr vanilat
- 2 ouă
- 200 g unt rece
- 50 g nuci tocate
- 50 g alune tocate
- 50 ml smântână dulce
- 50 ml miere
- 2 linguri lapte
Se frământă un aluat din făină, zahăr tos, zahăr vanilat, 1 ou şi unt rece tăiat bucăţi.
se dă la rece pentru o oră.
Mierea se încălzeşte puţin într-o oală, amestecând, împreună cu alunele, nucile şi smântâna.
Se iau de pe foc.
