Perisoare In Sos Bechamel -yummy
articol scris de diamond blog diamondlovescuisine.blogspot.com
azi vin cu o reteta simpla si delicioasa...
pozarul...
Ingrediente:
pt perisoare
carne tocata de pui- piept si/sau pulpa
1 ceapa tocata fin
2 oua
o mana de orez
sare
piper
pesmet daca e cazul si compozita e prea moale
vegeta
pt sos
2 cuburi unt
2 - 3 linguri de ulei
5 linguri de faina
lapte rece
zeama de la supa in care au fiert perisoarele
vegeta
piper
patrunjel tocat
ingredientele se amesteca bine...
se formeaza perisoare cu mainile umede...
perisoarele se fierb in apa cu vegeta...
se lasa sa se fiarba bine ca sa se fiarba si orezul...
perisoara shefa...:D
se topeste untul...apoi se adauga uleiul...
se adauga faina...
se incinge faina pana face bule...
se adauga lapte rece si se pune suficient cat sa se desfaca faina...
se adauga supa...sosul trebuie sa aiba consistenta unei ciulama subtiri sau mai diluate...
se condimenteaza, se adauga periosoarele...se mai da in cateva clocote...
pofta mare sunt delicioase :D
Gabi, iti multumesc pt reteta:)