contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Perisoare De Pui In Sos Bechamel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 




Ingrediente:
Perisoare :
400 g carne de pui
1 ou
1 ceapa medie
3 linguri orez
Piper cu lamaie
sare
Sos:
50 g unt
2 linguri ulei
4 linguri rase faina
350-400 ml lapte
Sare,piper
Patrunjel
Mod de preparare:
Perisoare:
Carnea de pui se marunteste si se condimenteaza.

Ceapa se poate pune in robot sau se poate toca foarte marunt cu un cutit.
Carnea se amesteca cu ceapa,oul si orezul!Se amesteca bine.
Intr-o oala incapatoare se pune apa si delikat si se pune la fier.Cand da in clocot,se da focul mic si se pun perioarele formate cu mana umeda.Se fierb perisoarele pana este fiert orezul.Se scot pe o farfurie.
Sosul:
Intr-o cratita se pune untul si uleiul,cand amestecul este omogen se adauga faina si se “prajeste”,apoi se toarna lapte rece amestecand energic.Sosul se fierbe pana se ingroase.Daca are cocoloase se strecoara!
Perisoarele se pun in sos si se servesc cu patrunjel.



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com