contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Perisoare Cu Ciorba

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Adicatalea imi iesira o tona de perisoare la putina zeama, dar asta se poate rezolva dupa ce se mai haleste, mai ales ca a iesit o zupa asa de concentrata, incat numai bine ii dau un clocot dupa ce se mai rasfira.

Slide1

Iaca ce pusei la fiert: supa de porc afumat (beat mort carevasazica) de la congelator, avea si ala carne o gramada, un borcan de telina cu ardei, ceapa, praz, morcov, rosie.

Slide2

Cand au fost fierte cat de cat, am pus si perisoarele, simple (carne tocata, ceapa, ou, pesmet, patrunjel, orez, sare, piper, boia).

Am acrit cu potroaca (zeama de varza pitzi) si am pus si leustean si asta e tot. Te scoala din bostanarie mai ceva decat clasica ciorba de potroace.

Slide3

Nea Puiu, are si strelici, dar mici, mici.

Slide4

In alta dezordine de idei, am fost sa iau d’ale casei, apa, pita, cum tocmai incheiasem smotrul si, cum la bucataria mea cenusie tot ce prind iau pe albastru, mi-am facut un cadouas, au multe modele si culori, un ghivecel de atarnat, 4 lei, floarea e separat, numai ghiveciul il luai. Si e tare simpatic, parerea mea.

Slide5

Am pus mandarinele si o mini-lamaie la misto, nu cresc in ghivecel.

rororo (era sa imi cada azi in lacul inghetat tembela)