Pere Trase In Ciocolata
Sursa PERE TRASE IN CIOCOLATA
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Daca vine vorba de fructe de sezon, Haplea va propune perele in ciocolata
Ce iti trebuie pt 2 portii (poza 1):
- 4 pere
- 4 linguri de zahar
- 1 ciocolata cu lapte
- 1 lingurita de unt
- esenta de rom
Plan de lucru:
- spalam si curatam perele (poza 2)
- punem perele la fiert in apa cu zaharul si esenta de rom (poza 3), lasam sa fiarba 3 minute (poza 4).
- topim ciocolata pe baie de apa, impreuna cu untul (poza 5).
- turnam ciocolata peste pere (poza 6).
Pofta buna!
Timp de preparare: 15 minute
Pret: 4.5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: C4. Creme&Souffle-uri