contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pere În Vin

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Vinul fiert se poate transforma în desert dacă implicați și niște pere.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- 4 pere
- 500 ml de vin roșu
- 4 linguri de zahăr
- frișcă, înghețată (pentru decor)
- scorțișoară

Plan de lucru:
- fierbem vinul cu zahărul și scorțișoara (poza 2)
- curățăm perele și le tăiem în jumătate. Le scoatem sâmburii (poza 3)
- când vinul fierbe, scufundăm perele în el (poza 4). După 15 minute le scoatem (poza 5) și lăsăm vinul să fiarbă în continuare până când se transformă în sirop.
- perele se servesc cu înghețată, frișcă și sirop de vin. Poftă bună! (pozele 6 și 7)

Timp de preparare: 40 de minute
Preţ: 5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

pere in vin 1 pere in vin 2 pere in vin 3 pere in vin 4 pere in vin 5 pere in vin 6 pere in vin 7
Filed under: C4. Creme&Souffle-uri


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com