contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pentru Mama Mea , Cu Dragoste ...

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
sursa foto


" Dragă mamă ,

  Îți scriu aceste rânduri deoarece vreau să îți mulțumesc acum pentru toate câte ai făcut pentru mine fie că le meritam , fie că nu.Voi încerca să fiu cât mai scurtă , știu că ai multă treabă cu pregătitul mesei că aşa este ,  în loc să te odihnești azi , tu ne-ai adunat pe toți la masă .

Îți mulțumesc mamă dragă , pentru că m-ai lăsat să mă cuibăresc în patul tău noaptea în care am visat urât, pentru ceaiul și pâinea prăjită din zilele în care am avut febră , pentru primul brad de Crăciun ( apropo știam că tu ești Moșul dar păreai atât de fericită când găseam cadourile sub brad încât nu am vrut să-ți stric bucuria ),  pentru prima excursie împreună la mare și pentru prima mea rochiță .

Îți mulțumesc pentru că m-ai ținut de mână mai ales atunci când am născut și mi-ai stat alături ( și încă mai stai ) atunci când am avut nevoie, și că m-ai învățat să mă descurc singură . De la tine am învățat cum să fiu cea mai bună mamă pentru copiii mei.
Îți mulțumesc pentru că ai știut să fii lângă mine și pentru că m-ai iubit în clipe în care poate nu meritam.

  Iartă-mă
mamă dragă , că mi-am dat seama atât de târziu că poate te-am rănit câteodată și că au fost momente în care ai suferit pentru fericirea mea.
  Îmi pare rău, mamă , pentru momentele în care nu ți-am ascultat sfatul , știu că a fost cel mai bun.

Nu pot da timpul înapoi , dar mă voi strădui ca pe viitor să te mândrești cu mine.
La mulţi ani, mama mea dragă !

Cu toată dragostea,
Fiica ta "

Cam aşa m-am gândit eu să-i mulțumesc mamei mele - printr-o scrisoare . Chiar dacă toate cadourile din lume nu vor recompensa niciodată faptele ei , totuși i-am pregătit niște Cupcakes-uri și un buchet mare de flori. Pot să vă spun că atât de mult i-au plăcut încât le-a mâncat fără să respire (cupcakes-urile le-am pregătit la începutul săptămânii , iar florile mai târziu când mergem la masă).

Rețeta am să o scriu deseară. Acuma mă pregatesc să devin lacrimogenă . Mă duc la serbare la grădiniță ȘI sunt mai mult decât sigură că Rareș mă va face să plâng .
Oreo Cupcakes cu Cream Cheese frosting
Mulţumesc pentru vizită !!!!