contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pentru Anul Nou

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ultima transa pe anul asta s-a dus la catei, adoptati de la distanta cu saci de papa (care, cat, cum poate, care nu, sa se abtina la comentarii ca nu e cerseala).

O sa fie si poze cu potol, sa ajung si la el, ca a tot fost cu dar din dar.

Maimutoii sunt bine, mai putin cea bolnavioara, dar cum toti sunt batrani, se mai intampla.

Un zapacila s-a si pisat pe saci, nu gasesc poza, era haioasa. Pana in 2016 cat de cat au de mancare, in total am achizitionat 10 saci (si cu circ, am blocat casa la Lidl Romania ca era un sac spart, fugi si ia altul, stiu ca nu imi platesc amaratii aia inca o operatie la spinare, dar ce era sa fac? E cam balamuc in magazin acum).

Am auzit ca o doamna care nu stiu daca vrea sa ramana anonima vrea sa „adopte” un catel cu niste mancare si cred ca i-o dau pe preferata mea, Pica. Singurul pui ramas dintr-un cuib, povestile triste prefer sa nu le scriu.

Sper sa am vreme sa ii mai ajut cum pot si sa va dau poze cu ei.

De ce nu scapam acum, din cauza caldurii, de purici. Sper sa nu apara babesioza ca sunt si tufe si iarba, dar o tine si cineva cu cateii sa nu vina capusele.

Altfel, iaca panaramele si mancarea (tot Bellosan, cea mai ieftina).

Sunt niste catei deosebiti, pe cuvant ca merita cojile de paine aruncate de tigani in camp. Am primit (logic) din alea: ca nu ai ajuta un copil. Ba cum nu, am fost si la SOS satele copiilor, am fost si cu donatii la case de copii, asa ca dragi hateri, ma pupati pe contul gol. Si o sa radeti, copiii de la SOS au adoptat un caine abandonat asa ca abtineti-va sa mai fiti de castane.

Slide1Slide2Slide3Slide4Slide5Slide6Slide7Slide8Slide9Slide10Slide11Slide12Slide13