contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Penne Cu Nuci , Zahar Brun Si Scortisoara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


mal

Astazi va propun un fel de mancare doi in unu :)
Puteti considera ca ati servit felul principal si desertul in acelasi timp. In copilaria mea, pastele cu nuci erau considerate delicatese si se pregateau cu precadere in perioada posturilor.
Astazi , eu le pragatesc de dorul copilariei, dar si pentru ca-mi plac tare mult.
Cu dedicatie speciala pentru prietenii mei vegetarieni , dar si pentru toti prietenii care-mi calca pragul (virtual ) :)
Se prepara simplu si repede, costa putin , dar fac treaba buna :). Adica sunt satioase si destul de sanatoase. Iata cum se prepara :
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj... se scurg si se pun intr-o cratita cu cateva linguri de ulei de floarea soarelui (eu , cateoadata le tavalesc in unt topit). Peste , se adauga nuca macinata si  zahar brun [dupa gust](daca este, daca nu merge si miere sau zahar obisnuit ). Se amesteca bine.
Se transfera pe farfurie, se decoreaza cu nuci si zahar .....se ninge cu scortisoara ....si... "mananci" :D

Incercati !



Articol recomandat de adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com