Penne Cu Legume
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
1 legatura mica de patrunjel ( am avut din productia proprie :))
piper, sare , putin sofran ( eu nu am pus ca nu am)
optional branza rasa
Ce-mi place in sezonul asta e ca gasesc la piata o varietate de legume ! Azi am gatit penne cu legume, adica paste cu legume , o mancare colorata si rapida, se face cam in 20-30 de minute.
Mod preparare:
Punem apa intr-o oala la fiert. Curatam ceapa si o tocam marunt, apoi o calim in ulei. Adaugam dovlecelul taiat cubulete si apoi cartofii, la fel taiati cubulete. Cand sunt fierti adaugam rosiile taiate cubulete,
amestecam, lasam cateva minute si adaugam maslinele . Potrivim de sare si piper.Daca aveti sofran il dizolvati in putina apa calda si-l adaugati la legume.
Presaram patrunjel verde tocat si amestecam cu pastele fierte al dente. Servim calde eventual cu branza rasa deasupra.
Reteta este preluata de pe giallozafferano.it.