Penne Cu Branza Si Ciuperci
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
-300 grame de paste
-400 grame ciuperci champignon
-o ceapa mica
-200 grame de branza sarata
-250 ml iaurt
-sare
-piper
-putin ulei
-verdeata
-300 grame de paste
-400 grame ciuperci champignon
-o ceapa mica
-200 grame de branza sarata
-250 ml iaurt
-sare
-piper
-putin ulei
-verdeata
Se spala ciupercile si se taie in patru, apoi se oparesc cateva minute in apa fierbinte. Ceapa se caleste in putin ulei si se adauga ciupercile oparite, se condimenteaza dupa gust. Adaugam 200 de ml de apa si lasam sa inceapa sa fiarba. Cand incepe sa fiarba adaugam branza si amestecam bine sa se omogenizeze, apoi adaugam iaurtul. Lasam pe foc pana cand scade putin sosul. Presaram verd3ata tocata marunt. Cand pastele sunt fierte se adauga in tigaie peste sos. Se servesc calde.
Pofta buna!