contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pe Cel Mai Scurt Drum Catre Un Papa Bun

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga





by Alice albinutza

    Ieri seara am fost invitata la un eveniment deosebit. O cina delicioasa pregatita de Adela de la Adelicii cu ajutorul  lapticului Vio. Cred ca de fapt cei ce se ocupa de lapticul Vio au vrut sa ne surprinda placut, demonstandu-ne ca lapticul asta e numai bun si pentru papa si pentru dulce, nu doar asa... sa-l bei seara inainte de culcare :) Asa ca aseara pe la 18 ne-am strans cativa la Good Point sa papam si sa ne conversam.
   M-am bucurat de reintalnirea cu Ines si rechinasul Andreea :)) (pupicioi :P), de prezenta incantatoare a Adelei si mai ales de ceva papa foarte bun. Am servit niste pui fiert in lapte (chestiune pe care e de musai sa o prepar curand) cu un pufos piure de cartofi si pastarnac. 
    Puiul fiert in laptic mi-a placut extrem, thx Adela! 
    Si apoi a urmat  un cheesecake cu blat fin din biscuitei si unt, branzica dulce, dar nu atat de dulce, as putea spune ca perfect de dulce cat sa te faca sa mai ceri o portie, inca o portie si inca una.... Aa, sa nu uit de sosul de cioco cu sirop de artar.. mmmm, o nebunie aromata!!!
    Toate astea au fost acompaniate de cate un pahar de vin, rose la felul principal si alb si dulce la cheesecake. Pacat ca aveam cheia de la masina in dotare si nu am putut sa-mi inmoi putin mustatile in paharele alea lustruite, but next time :) - i hope!
   Una peste alta a fost o iesire tare faina cu mancare buna, companie nostima si atmosfera fluffy (pupicioi Andreea). 
    Mersi Mada pentru invitatiune, thx Adela pentru :P stii tu :)
   
  Sursa fotografii: Andreea Holban