Pavlova Si Capsuni Marinate In Otet Balsamic
articol scris de 3sisterscooking blog 3sisterscooking.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
- o pavlova dupa reteta de baza
- 250 g capsuni
- 3 linguri zahar
- 5 linguri otet balsamic
- 200 ml smantana
- 2-3 linguri zahar
- 1 pliculet zahar vanilat de Bourbon
- cateva frunze de menta
Mod de preparare
1. Curatati capsunile de codite, taiati-le jumatati si amestecati-le cu zahar si otet balsamic. Lasati-le la marinat cel putin doua ore.
2. Dupa ce s-a racit blatul de bezea, bateti frisca cu 2 linguri zahar si zahar vanilat. Puneti frisca deasupra blatului si acoperiti cu capsuni si o lingura doua din marinata. Presarati cetava frunze de menta si puteti servi.
comentarii