Pauza De Cafea Si Cateva Madelaine
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE (pentru 12 bucati):
60 g faina + 2 linguri pentru tapetare
60 g zahar
60 unt topit + 10 g pentru tapetare
1 varf cutit praf de copt
coja rasa de la 1/2 de portocala
1 lingurita suc de portocala
PREPARARE:
Pentru inceput amestecam zaharul si ouale pana cand devin o crema pufoasa. Adaugam untul topit si sucul de portocale si amestecam, iar la sfarsit incorporam usor faina pe care am amestecat-o cu praful de copt si coaja de portocale.
Punem compozitia cu o lingura in formele de madelaine care au fost tapetate cu unt topit si faina. Dam la cuptor pentru 8-10 minute, la 200°C, pana devin aurii.
Lasam sa se raceasca 5 minute in forme, apoi le scoatem si le pudram cu zahar praf.
Pofta buna!