contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pauza De Cafea Si Cateva Madelaine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE (pentru 12 bucati):

60 g faina + 2 linguri pentru tapetare
60 g zahar
60 unt topit + 10 g pentru tapetare
1 varf cutit praf de copt
coja rasa de la 1/2 de portocala
1 lingurita suc de portocala

PREPARARE:

Pentru inceput amestecam zaharul si ouale pana cand devin o crema pufoasa. Adaugam untul topit si sucul de portocale si amestecam, iar la sfarsit incorporam usor faina pe care am amestecat-o cu praful de copt si coaja de portocale.

Punem compozitia cu o lingura in formele de madelaine care au fost tapetate cu unt topit si faina. Dam la cuptor pentru 8-10 minute, la 200°C, pana devin aurii.

Lasam sa se raceasca 5 minute in forme, apoi le scoatem si le pudram cu zahar praf.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro