Pauza De Cafea Creşte Eficienţa La Serviciu
articol scris de Gatind cu Mira blog gatindcumira.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Experti din cadrul unei agentii de recrutare a fortei de munca din Suedia
sustin ca pauza de cafea, din timpul programului de lucru, duce la cresterea
eficientei angajatilor.
Pauza de cafea este cel mai bun moment de socializare, angajatii avand
posibilitatea sa comunice unii cu altii si sa gaseasca solutii la diverse
probleme, inclusiv la cele legate de locul de munca. Expertii suedezi recomanda
sefilor sa nu considere pauza de cafea ca fiind o pierdere de vreme,
beneficiile socializarii fiind mai mari decat timpul pierdut de angajati.
Studiul a dovedit ca angajatii care parasesc locul de munca pentru a bea o
cafea, de doua sau chiar trei ori pe zi, muncesc cu dedicare absoluta.
Daily Mail mai scrie ca pauza de cafea ideala este la ora 11.00 neaparat in
compania colegilor. Ideal este ca, pe langa prieteni, camera in care iti bei
cafeaua sa fie luminoasa, primitoare. Ultima conditie, pentru perfectiunea
absoluta a momentului este un fundal muzical.
Este greu de spus daca romanii stiu sa beneficieze de avantajele pauzei de
cafea, in conditiile in care noi nu stim sa bem cafea.
M.T.