Patratele Cu Ovaz
Sursa Patratele cu ovaz
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din nou am facut o reteta din numarul de iunie al Good Food :) si iar am fost incredibil de incantata. Si prin urmare nu am putut sa o tin doar pentru mine.
Patratelele cu ovaz le-am facut in cautarea unui mod de a scapa de pregatirea micului-dejun. Da, da, sunt lenesa, dar eu nu functionez pana nu imi savurez cafeaua. Si altii risca sa moara de foame pe langa mine. Si asa am ajuns sa incerc aceasta reteta, simpla si rapida.
Nu m-am dovedit prea creativa la aceasta reteta si am urmat pas cu pas indicatiile din Good Food.
Astfel, am inceput prin amestecarea a doua cani de fulgi de ovaz cu o cana de nuca de cocos si cu vreo doua lingurite de scortisoara.
Separat am pasat cu mana (inca nu am sos blenderul din bagaje, dar voi il puteti folosi cu incredere) 5 banane si le-am amestecat cu o jumatate de cana de ulei de floarea soarelui. Am adaugat pasta peste ovaz si dupa ce l-am amestecat bine am adaugat si aproximativ 100 grame de bucatele de ciocolata.
Am pus amestecul intr-o tava unsa in prelabil cu putin ulei si l-am dat la cuptor pana s-a rumenit. L-am lasat sa se raceasca si l-am taiat in bucati.
Se poate tine 2-3 zile intr-un vas acoperit.
Patratelele cu ovaz le-am facut in cautarea unui mod de a scapa de pregatirea micului-dejun. Da, da, sunt lenesa, dar eu nu functionez pana nu imi savurez cafeaua. Si altii risca sa moara de foame pe langa mine. Si asa am ajuns sa incerc aceasta reteta, simpla si rapida.
Nu m-am dovedit prea creativa la aceasta reteta si am urmat pas cu pas indicatiile din Good Food.
Astfel, am inceput prin amestecarea a doua cani de fulgi de ovaz cu o cana de nuca de cocos si cu vreo doua lingurite de scortisoara.
Separat am pasat cu mana (inca nu am sos blenderul din bagaje, dar voi il puteti folosi cu incredere) 5 banane si le-am amestecat cu o jumatate de cana de ulei de floarea soarelui. Am adaugat pasta peste ovaz si dupa ce l-am amestecat bine am adaugat si aproximativ 100 grame de bucatele de ciocolata.
Am pus amestecul intr-o tava unsa in prelabil cu putin ulei si l-am dat la cuptor pana s-a rumenit. L-am lasat sa se raceasca si l-am taiat in bucati.
Se poate tine 2-3 zile intr-un vas acoperit.