Pateuri Cu Ciuperci
Sursa PATEURI CU CIUPERCI
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din ciclul preparatelor foarte ușor de realizat, vă prezentăm … pateurile cu ciuperci.
Ce îţi trebuie pentru o tavă (poza 1)
- aluat de foietaj Morăriţa
- 400 gr de ciuperci
- 2 cepe mici
- delikat
Plan de lucru:
- călim ceapa în ulei (poza 2) timp de 2 minute, iar apoi adăugăm ciupercile (poza 3)
- tăiem o foaie de aluat în 12 dreptunghiuri (poza 4)
- condimentăm ciupercile (poza 5)
- punem compoziție de ciuperci pe dreptunghiurile de foietaj (poza 6) și împăturim (poza 7)
- băgăm la cuptor aproximativ 20 de minute, până se rumenesc.
- poftă bună! (poza 8 )
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 0,3 lei/pateu (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A1. Aperitive