contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pateuri Cu CiocolatĂ Şi Alune

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Vă vin oaspeţi şi nu ştiţi cu ce să îi serviţi? Iată soluţia!

Ce îţi trebuie pentru o tavă (poza 1)
- aluat de foietaj Morăriţa
- o ciocolată (am folosit Poiana cu lapte)
- 200 gr de alune pisate
- sirop de ciocolată (Nesquick)

Plan de lucru:
- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri (poza 2)
- punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o bucată de ciocolată (poza 3)
- presărăm alune pisate (poza 4)
- închidem dreptunghiurile şi le punem în tavă (poza 5)
- băgăm la cuptorul deja încins şi lăsăm la foc aproximativ 20 de  minute, până se rumenesc pateurile (poza 6)
- se poate orna cu sirop de ciocolată! (poza 7 )

Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 0,3 lei/pateu (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7
Îndosariat la:Dulciuri


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com