Pateuri Cu CiocolatĂ Şi Alune
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Vă vin oaspeţi şi nu ştiţi cu ce să îi serviţi? Iată soluţia!
Ce îţi trebuie pentru o tavă (poza 1)
- aluat de foietaj Morăriţa
- o ciocolată (am folosit Poiana cu lapte)
- 200 gr de alune pisate
- sirop de ciocolată (Nesquick)
Plan de lucru:
- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri (poza 2)
- punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o bucată de ciocolată (poza 3)
- presărăm alune pisate (poza 4)
- închidem dreptunghiurile şi le punem în tavă (poza 5)
- băgăm la cuptorul deja încins şi lăsăm la foc aproximativ 20 de minute, până se rumenesc pateurile (poza 6)
- se poate orna cu sirop de ciocolată! (poza 7 )
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 0,3 lei/pateu (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Îndosariat la:Dulciuri