contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pateu Din Ficat De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
500 gr ficat de porc

100 gr unt

2 cepe

2-3 foi de dafin

piper boabe
piper macinat

sare

PREPARARE:
Se curata si se spala bine ficatul. Intr-un vas se pune apa la fiert impreuna cu
ceapa taiata in doua, foile de dafin si piperul boabe. Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga ficatul si se lasa sa fiarba aproximativ 10-15 minute. Daca se apasa cu o furculita in partea mai groasa a ficatului si nu iese sange, atunci e semn ca a fiert suficient. Se trage vasul deoparte si se lasa sa se raceasca. Se scoate ficatul, se scurge si impreuna cu ceapa si untul se paseaza la blender, sau se poate trece prin masina de tocat carne cu sita cea mai mica. La final se adauga cate putin din zeama de la fiertul ficatului pana se obtine o pasta omogena. Se condimenteaza cu sare si piper, se da la rece pentru cel putin o ora, dupa care se poate servi.
Foarte bun!!!!!!!
POFTA BUNA!