Pateu De Spanac
Sursa Pateu de spanac

articol scris de inatodoran blog retete-vegane.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente: |
- 2 buc. avocado bine copt |
- 4 cani spanac taiat grob |
- 1/4 cana coriandru proaspat, tocat grob |
- 2 lg ulei presat la rece |
- 3/4 cana zucchini curatat si taiat cuburi |
- suc de lamaie dupa gust |
- 1 catel de usturoi |
- 1/2 l-ta pudra de ceapa |
- 1/2 l-ta sare |
Se mixeaza zucchini la blender pana este faramitat suficient de bine. Se adauga apoi avocado si zeama de lamaie si se mai mixeaza. Apoi se adauga restul ingredientelor. Trebuie sa rezulte o pasta omogena, insa nu f groasa (adaugati apa plata daca este prea gros). Puneti pateul in cutii curate si uscate si pastrati la frigider. Termen de valabilitate: 2 zile. |
* coriandru proaspat gasiti la Real sau Metro, la caserola. ** zucchini se poate inlocui cu dovlecel. *** pudra de ceapa poate fi omisa.