Pateu De Ficat
Sursa Pateu de ficat

articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Tot citind pe diverse situri retete de pateu de ficat, m-am hotarat sa fac si eu dar dupa gustul meu. A iesit ceva super bun. Mie imi place ;)
Ingrediente:
-500 gr. ficat de porc
- 2 cepe
- 2-3 linguri de ulei
-75 gr. unt (margarina)
-vegeta, piper
Mod de preparare:
Ceapa o taiem marunt, o punem la calit .Adaugam ficatul taiat in bucati si apa cat sa acopere ficatul.
Lasam sa fiarba 10 minute. Stoarcem din apa de pe ficat. Intr-un vas punem ficatul si ceapa (fierte), adaugam untul, sare, piper, vegeta si le mixam bine pana devine o pasta fina.Daca pasta e prea groasa o subtiem cu apa in care am fiert ficatul.
Il tinem in frigider si il putem folosi pentru tarte, oua umplute , rulade.
Spor la gatit!!!