Pate De Ton Cu Fasole
Sursa Pate de Ton cu Fasole
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Tot din ciclul: vin acasa si mi-e foame! sa v-arat ce-am mesterit acum cateva zile:
Un fel de pate/spread din ton + fasole + alte chestii ratacite prin frigider, gata in 5 minute si numa' bun pe post de pranz ultra-rapid! Trebuie sa recunosc ca desi e super-duper-simplu de facut, am fost foarte mandra de rezultat! Toate ingredientele aparent random alese s-au combinat intr-un fel extrem de fericit si a rezultat o chestie cu adevarat delicioasa! Yay me!
Am aruncat in vasul robotului urmatoarele: o conserva de fasole scursa bine, una de ton scursa mai putin bine (ca doar nu era sa arunc tot uleiul ala delicios!), 3 catei de usturoi, 1/2 legatura de patrunel, zeama si coaja de la o lamaie mica, 5-6 linguri de ulei de masline + sare & piper.
Am mixat toate astea vreun minut si maglavaisul rezultat l-am amestecat cu vreo 10 masline des-samburite si cu 1/2 ceapa rosie tocata marunt.
L-am botezat cu putin ulei de masline, inca niste patrunjel tocat si putina boia - doar asa, ca doar ma stiti ca-mi place mancarea colorata - si l-am infulecat cu lipii arabesti:
Pam-pam!
Un fel de pate/spread din ton + fasole + alte chestii ratacite prin frigider, gata in 5 minute si numa' bun pe post de pranz ultra-rapid! Trebuie sa recunosc ca desi e super-duper-simplu de facut, am fost foarte mandra de rezultat! Toate ingredientele aparent random alese s-au combinat intr-un fel extrem de fericit si a rezultat o chestie cu adevarat delicioasa! Yay me!
Am aruncat in vasul robotului urmatoarele: o conserva de fasole scursa bine, una de ton scursa mai putin bine (ca doar nu era sa arunc tot uleiul ala delicios!), 3 catei de usturoi, 1/2 legatura de patrunel, zeama si coaja de la o lamaie mica, 5-6 linguri de ulei de masline + sare & piper.
Am mixat toate astea vreun minut si maglavaisul rezultat l-am amestecat cu vreo 10 masline des-samburite si cu 1/2 ceapa rosie tocata marunt.
L-am botezat cu putin ulei de masline, inca niste patrunjel tocat si putina boia - doar asa, ca doar ma stiti ca-mi place mancarea colorata - si l-am infulecat cu lipii arabesti:
Pam-pam!