contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pate De Casa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Nici nu mai stiu ce sa mai pun de pachet la servici. Pentru ca-mi place pate-ul iar cel din comert e plin de conservanti si tot felul de chestii nesanatoase , m-am gandit sa incerc pate-ul de casa. Reteta o am de pe culinar.ro , mi s-a parut destul de usoara si chiar asa a fost.
Ingrediente:
500g ficatei de pui
500 ml lapte
100g unt
nucsoara, sare, piper, putin coniac ( 2 lingurite)
Fierbem ficatul in lapte timp de 15 minute. Il scoatem , il lasam sa se raceasca si apoi il tocam prin masina de carne sau la robot. Adaugam untul moale , amestecam bine apoi condimentam cu sare, piper, nucsoara. Va rezulta o pasta mai tare asa ca adaugam putin din laptele in care a fiert. La sfarsit punem si coniacul.

Lasam pasta mai moale deoarece la rece se va intari. Eu l-am pastrat 5 zile la frigider intr-o cutie cu capac. Mi-a placut mult , faptul ca a fost fiert in lapte a mai scos din amareala ficatului. 
PP

Articol recomandat de amalia-mylife.blogspot.com