Pastrav Pe Pat De Legume
articol scris de Acasasanatate blog sanatatea vine acasa
Nu stiti ce sa mai gatiti astazi? Ce ziceti de peste pe pat de legume, la gratar? Suna yummy, nu? Haideti sa incepem, zic!
Ingrediente: 1 rosie, 1/2 de vanata mica si 1 pastrav de 300-400 de grame, sare, piper si ulei de masline.
Pestele se spala (se cumpara peste proaspat), se spala bine cu apa rece. Se tanponeaza cu un servetel de hartie,
Se unge cu ulei de masline, se sarea si se presara piper alb macinat. In prealabil, vanata se spala, se taie in rondele, rosia, asemenea.
Intai, legumele se “parlesc” pe gratar, se ung si ele in prealabil cu ulei de masline, se sarea si se dau cu piper. Daca mai este loc pe gratar, in alta parte, nu peste legume, se aseaza si pestele. Se intoarce din cand in cand, ca si la legume. Pestele se ia cu o paleta, se aseaza pe patul se legume si se poate servi cald.
Pofta buna!
http://sanatate-acasa.net