contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Păstrăv La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ingrediente:

4 păstrăvi,
250 g ciuperci,
1-2 legături de ceapă verde,
1 linguriță boia,
2-3 linguri ulei,
sare,
piper,
pătrunjel verde,
lămâie.

Mod de preparare:

Păstrăvii eviscerați și spălați bine se condimentează cu sare și piper.

Ciupercile tăiate feliuțe subțiri și ceapa verde tăiată mărunt se amestecă într-un castron și se condimentează cu sare, piper și boia.


Într-o tavă de Jena sau într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt punem păstrăvii umpluți cu amestecul de ciuperci. 


Atât tava cât și hârtia trebuiesc unse cu ulei. După ce aranjăm păstrăvii în tavă, se stopesc cu ulei și se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25-30 minute.


La servire ornăm cu pătrunjel verde și lămâie.

Poftă bună!