Pastrav La Cuptor Cu Cimbru Si Ciuperci
articol scris de ioana_bogdan1 blog mononoke-kitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am zdrobit cimbrul cu o lingurita de sare de mare si ulei de masline si am frecat pestii pe dinauntru si pe dinafara cu amestecul obtinut.
Cat am lasat pastravii sa se imbalsameze, am pregatit ce champignoane am gasit prin frigider, am pus usturoi, unt si ulei de masline intr-o tigaie,
am adaugat ciupercile si le-am prajit pana s-a evaporat lichidul complet.
Dupa ce le-am luat de pe foc, am stors in tigaie zeama de la o lamaie si am pus inca o bucata de unt. Le-am dat drumul in tava,
pestii au venit deasupra, impreuna cu lamaile taiate in jumatati, incizate si indafinate. Am mai pus capatani si catei de usturoi, piper proaspat macinat
si am copt pana ce carnea s-a desprins usor de pe os in partea cea mai groasa a pestelui.
Este foarte aromat!