contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pastrav De Somon Cu Cartofi La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Nu stiu daca titlul este corect, am incercat sa-l traduc din germana in ro. cu Google si aceasta traducere am primit-o pentru soiul de peste “Lachsforelle”.
INGREDIENTE:
- 1 peste ca 1-1,5kg.
- verdeturi bdupa dorinta
- 4-5 catei usturoi
- ulei nde masline
- unt
- sare+piper
- cartofi in prealabil fierti si descojiti.
MOD PREPARARE:
Pestele se spala se curata, *eventual i-se indeparteaza capul si coada.Se freaca deasupra cu sare si piper, inauntru se unge prima data cu ulei de masline, iar verdeturile se toaca marunt, usturoul se preseaza sau toaca marunt si se amesteca cu 1-2 ls ulei, sare si piper.Acest amestes se introduce in interiorul pestelui.Cartofii fierti se curata de coaja si inca fierbinti se amesteca intr-un recipient cu ceva ulei de masline si sare.Pestele pregatit si cartofii se pun intr-un vas termorizant uns cu ceva unt.Deasupra pestelui se pun citeva felioare subtiri de unt si se introduce in cuptorul preincins la 200°C pentru ca 25-30 min.Se poate servii cu salata verde sau cu un sos la dorinta.

Va urez pofta buna!
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/QiPx

Articol recomandat de leckereien.blogspot.com