contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pastrav Cu Smantana Si Tarhon

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

6 fileuri de pastrav
o jumatate de lamaie
2 rosii (eu am pus una de culoare portocalie si una rosie)
150 g de smantana
cimbrisor
tarhon
sare
piper
ulei de masline

PREPARARE:

Spalam si uscam fileurile de pastrav, le condimentam cu sare si piper, punem feliute colorate de rosii, verdeturi si lamaie.

Pliem pestele, il stropim cu smantana si ulei de masline, stoarcem putina lamaie, preasaram putin tarhon tocat si dam la cuptor.

Dupa 5 minute adaugam foarte putina apa, acoperim cu o folie de staniol si il lasam inca 15 minute la 200°C.
Servim imediat cu cartofi natur, stropind pestele si cartofii cu sosul de smantana si putina zeama de lamaie. Daca nu sunteti fani ai verdeturilor, indepartati-le cand serviti pestele, pentru ca acesta este deja patruns de aroma lor.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro