Pastrav Cu Legume
articol scris de alison blog alison-trials.blogspot.com
Mod preparare:
pofta asta de pastrav mi-a stirnit-o draga de diamond...asa ca imediat ce am intrat in posesia acestor pestisori ca argintul viu,am purces la preparare...una in care mi-am dorit sa nu modific cu nimic gustul de baza atit al pestelui ,cit si al legumelor folosite.asa ca pastravul i-am dat un praf de sare si unul de piper atit in interior cit si exterior,l-am invelit in staniol si e gata de cuptor:
am pregatit apoi si legumele,se vad in imagine foarte bine:cartofi,ciuperci,ceapa rosie,dovlecei,rosii cherry,usturoi,lime:
le-am taiat rondele si le-am presarat si pe ele doar cu sare si piper si le-am stropit cu ulei si putin otet balsamic:
iata-le aranjate,
si un mic detaliu:
am dat la cuptor ,pt. o ora,atit legumele ,cit si pestele,iata produsul finit:
din punctul meu de vedere,delicios...
Reteta recomandata de Alison-Trials.blogspot.com