Pastrama De Oaie
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
De cate ori iau pastrama de la bulgaroaica stiu ce va urma. E de oaie batrane si dupa primele bucatele fripte iute de o pofta, bag bucatile la cuptor, sa zaca. Si mai mereu finalul imi cere si cartofi alaturi.
Deci cum spuneam, dupa ce am lasat-o sa zaca in propria-i grasime ajutata de putina bere, am pus in vas si ceapa si cartof.
SI iar am lasat-o in pace, sa fi stat vreo doua ore.
Stiam precis ca va fi tot ciunga, dar e atat de buna. Asa ca dupa ce am rontait bucatelele din imagine …
… ce a ramas am pus la fiert pentru reteta mea favorita cu oaie pe care nu am mai facut-o de mult si oricum, niciodata din pastrama, mancare cu carne de oaie, cartofi, usturoi si lamaie.
Mai am si niste poze misto facute de altii sa va arat, Ludice, dar sa le primesc, ieri ne-am jucat de-a clientii la local si tare bine a fost
rororo