Pastele Ortodox, In Imagini
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Intrucit e al doilea paste sarbatorit anul acesta, dupa cel catolic, nu am facut prea multe. Deh, incercam cumva sa stam la dieta, doar salata mincam in cursul saptaminii, iar duminica ne rasfatam, cica nu dauneaza kg... Oare ?!
Am avut pe masa pascala outele din imagine, nu multe, doar doua de caciula...
* apoi aperitive: salata boeuf, ca e innebunita Isabella dupa ea si nu pot spune ca nu-i fac, macar la sarbatori, nu ?!
- rosii umplute cu crema de philadephia, somon afumat, marar si lamiie pe pat de feliute de salamior
si aici alaturi de masline, rosii uscate si vinete conservate in ulei
Initial am vrut sa fac paste in casa cu minuta mea, dar la sfirsit am renunta, le-am cumparat si le-am facut cu renumitul meu sos
Mielul la cuptor, alaturi de cartofi tot la cuptor (hmmm, ramin la parerea mea, ca pulpa de miel intreaga e mai sexy in farfurie), reteta e cea de la pastele catolic
cozonac tigrat
biscuiti cu cacao (impuscati cu instrumentul din dotare)
la sfirsit, ne-am racorit cu o inghetata de mascarpone
iar a doua zi am servit la prinz doar gratar cu salata (in poza e doar o parte din gratarel, ca daca asteptam sa se termine tot, riscam sa pozez farfuria)
Va asigur insa, ca dupa friptura si gratar, am trecut din nou la... ta-na-na-nam... salata...