Paste Usturoiate Cu Ciuperci Si Branza Rasa

articol scris de mihaela miron blog deliciiledinbucatariamironilor.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru 4 persoane sunt suficiente 4 ciuperci,acest soi are palaria mare.
Ingredientul cel mai important!Usturoiul...se curata intreaga capatana si se utilizeaza nepisat/zdrobit
sosul....cele 4 ciuperci se taie cubulete si se pun intr-o craticioara la calit in ulei de floarea soarelui;se adauga un pahar suc de rosii peste ciupercile calite/inmuiate bine bine,ori 2 linguri bulion diluat in apa calduta,se adauga 1 lingura zahar si usturoiul si 1/2 pahar lapte dulce(da o savoare aparte),sare si piper supa gust...se lasa sa fiarba la foc mic,amestecand cu lingura de lemn din cand in cand.
Pofta buna la deliciu!:D