contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Scoici Cu Scoici Si Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pastele sunt mancaruri foarte rapide care merg in foarte mule combinatii, si care satisfac gusturi destul de pretentioase. De la pastele simple cu ulei de masline sau cu sos de rosii, la pastele vegetale cu legume, salate de paste, supe de paste, paste cu branza si oua, paste cu peste si fructe de mare si paste cu carne, pastele sunt exceptionale. Reteta de astazi: paste scoici cu scoici si ciuperci. Necesar: 150 gr fructe de mare (eu am avut ceva carne de scoici si cativa creveti), 350 gr ciuperci, 150 gr paste scoici, 70 gr mozzarela, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sos de peste, condimente, 3 linguri ulei, 50 gr frisca lichida. Se calesc fructele de mare in ulei, se adauga sosul de soia si cel de peste. Se calesc 3 minute dupa care se adauga ciupercile taiate marunt. Se stir-uesc aprox. 10 min dupa care se adauga frisca. Se fierb pastele in apa clocotita cu sare aprox 6 min. Se amesteca pastele cu mozzarela taiata cuburi, cu ciupercile si cu carnea de scoici. Se servesc fierbinti. Ciao!











Articol recomandat de lopfras.blogspot.com