contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Milaneze

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru 3 portii:
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 200 g paste
  • 250 g bacon
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura bulion
  • 100 ml vin alb
  • oregano
  • busuion
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • o lingura ulei
Punem pastele la fiert in apa clocotita cu un praf de sare timpul indicat pe ambalaj.
 Calim baconul cu usturoi si ceapa, tocate marunt.
 Adaugam ciupercile, vinul alb si bulionul. Condimentam dupa gust cu sare, piper, oregano si busuioc. Completam cu apa daca este nevoie.
 Scurgem pastele, le adaugam peste sosul obtinut si le servim calde, presarand deasupra patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!