Paste Integrale Cu Creveţi
articol scris de kikomica blog sufletpentruhrana.blogspot.com
Nu cred că gândeam limpede când le-am luat de pe raft. Nu vroiam să mănânc mai sănătos, pur şi simplu am vrut să testez gustul. Nu mi-a plăcut. Deloc. Mai bine fac paste singură şi mănânc o porţie mai mică.
La gătit nu-i nicio diferenţă faţă de cele obişnuite. Pui întâi apa pe foc, când începe să dea în clocot adaugi pastele şi le laşi să fiarbă fix cât scrie pe pachet (ei dau instrucţiunile pentru al dente). Le scoţi şi le scurgi bine de apă.
Oricăt de mult îmi plac crevetii aştia, că aşa i-am făcut si acum, nu m-am descurcat în noua combinaţie. Am încercat, doar că nu era nicio savoare, parcă îmi fura şi din gustul delicios al shrimpsilor. Plus că sunt tare ţepene pastele integrale, nu ştiu ce intrument ar trebui folosit pentru a le putea mînui bine. Oare cât s-ar fi râs de mine să fi fost la un restaurant de fitze?
Am descâlcit creveţii dintre paste în cele din urmă şi i-am pus în salata verde. Am continuat masa aşa şi a fost mult mai bine!