Paste Gnocchi Cu Legume - Reteta De Post
articol scris de Fraiche Bistro blog fraiche-bistro.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Azi am pregatit Gnocchi cu legume. O reteta rapida si gustoasa.
Am avut nevoie de:
- paste gnocchi;
- legume;
- usturoi;
- sos de rosii;
- sare, busuioc, ulei de masline, chilli;
1. Am pus pe foc o oala cu apa, in care am adaugat putina sare si 2 linguri ulei de masline. Cand a ajuns la punctul de fierbere am adaugat pastele si le-am lasat aproximativ 7-8 minute.
2. Intr-o tigaie am turnat 3 linguri de ulei de masline. Cand s-a incins am adaugat legume taiate marunt (puteti folosi orice fel de legume: ceapa, morcov, mazare, conopida, fasole pastai, broccoli; puteti folosi chiar si legume congelate).
3. Le-am lasat sa se caleasca 3-4 minute, dupa care am adaugat sos de rosii, cam jumatate de ceasca.
4. 3 catei de usturoi pisati si-au facut si ei loc in tigaia plina de arome. Si ca sa fie totul cat mai gustos, am amestecat intreaga compozitie si am asezonat-o cu putina sare, busuioc si chilli.
5. Cand aromele s-au imbinat, am turnat in tigaie pastele scurse de apa si am amestecat totul cateva secunde. Inca 30 de secunde au mai fost necesare ca sosul delicios sa patrunda in paste.
Rezultatul il vedeti mai jos. Gustul: delicios. Dar nu ma credeti pe cuvant, incercati reteta :)
Descopera si: Paste cu dovlecel si ciuperci