contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Trei Feluri De Branza , Busuioc Si Rosii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Dupa atata creier, putina "liniste"digestiva " cu niste paste aromate cu 3 feluri de branza ( ca asta aveam prin frigider,niste resturi) si busuioc. Voi puteti pune ,evident,ce fel de branzeturi aveti .
INGREDIENTE:
-500 g paste de care va plac
-250 g smatana de gatit ,lichida
-2 linguri de branza feta
-4 felii de branza topita chedar
-1 pachetel de 150 g de branza de capra proaspata (cremoasa)
-vreo 10 frunze de busuioc proaspat
-200 g rosii cherry,sau de care aveti
-3 catei de usturoi
-1 ardei gras rosu
-sare,piper
-ceapa verde pentru ornat sau arpagic
-parmezan ras
MOD DE PREPARARE :
-se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj
-intretimp tocati usturoiul,ardeiul si feliati rosiile (daca sunt cherry le puteti lasa  intregi)
-caliti legumele scurt, in putin ulei ,adaugati smantana si branza feta ,fierbeti usor,pana se leaga sosul,asezonati cu sare si piper.Mai mult de 4-5 minute nu dureaza toata operatia.

-peste pastele fierte si fierbinti,adaugati restul branzeturilor,amestecati si adaugati la sfarsit sosul fierbinte si busuiocul tocat.Asta din poza e branza de capra ce am folosit-o.
-serviti presarate cu parmezan si cozi de ceapa verde sau arpagic.