Paste Cu Ton
Sursa Paste cu ton
articol scris de BucatariaAndreei blog andreea.dorobantu.name
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O reteta foarte usoara si foarte gustoasa pentru cine iubeste pestele..eu nu sunt fana lui din pacate.
Ingrediente: paste, 2 cutii de tonmaruntit in ulei, 1 ceapa, 3 catei de usuroi, putin cascaval ras, pasta de tomate
Cum am procedat?
Am fiert pastele in apa cu sare.
Intre timp, m-am ocupat de ton. L-am scurs din conserva si in uleiul ramas am calit ceapa si usturoiul.
Am adaugat pasta de rosii si tonul maruntit.
Intre timp, pastele au fiert, le-am scurs si le-am strecurat.
Intr-un vas de yena, am amestecat pastele cu sosul si am adaugat cascavalul ras.
Am introdus vasul in cuptor pana s-a topit cascavalul.
Finalul:
Sotul a lins farfuria, deci ma gandesc ca i-a placut!