contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Ton în Sos De Smântănă şi Brânză

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Paste cu ton în sos de smântână şi brânză este o mâncare uşoară şi perfectă pentru cină. La un pahar de vin alb este cina perfectă.Avem nevoie de:
  • 500g fussili
  • ciuperci 
  • o ceapă
  • usturoi
  • o conservă ton
  • oregano,busuioc,rozmarin
Pastele le fierbem ca deobicei . Ceapa o tăiem solzişori şi o punem la călit.Separat ciupercile le tocăm mărunt şi adăugăm peste ceapă. Brânza o punem la topit şi o amestecăm cu smântâna iar compoziţia o punem peste ciuperci . Adăugăm tonul şi lăsăm să fiarbă sosul. La final adăugăm oregano, busioc, rozmarin,usturoi şi pastele. Amestecăm sosul cu pastele .
Poftă bună!